Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Altın Çocukları

GAZİEMİRGündem

Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Altın Çocukları

 

İstanbul Tuzla Belediyesinin ev sahipliğinde Tuzla’daki marinada gerçekleştirilen 19.  Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde,  22 ülkeden 1056 katılımcının yarıştığı yemek yarışmasında Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Alanı öğrencileri, En İyi Lise Ekip ve bireysel kategorilerin tamamında 17 altın madalya kazanarak bu yıl 19. su düzenlenen Uluslararası Mutfak Günleri etkinliklerine damga vurdular.

Gaziemir Kaymakamı  Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER,  Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ogün DERSE ve Şube Müdürleri,  Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Okul Müdürü Öznur TOPBAŞ’ı, yarışmada başarı elde eden öğrencileri ve öğretmenleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Ümmühan YAVUZEL YAŞAR ve Bülent DURTAŞ’ı tebrik ederek onore ettiler.

Okul müdürü  Öznur TOPBAŞ, öğrencilerin elde ettikleri bu güzel başarı karşısında okul müdürü olarak son derece mutlu olduğunu ve öğrencilerin bu tarz etkinliklerle desteklenerek motive edilmelerinin önemini ifade etti. Bireysel kategoride yarışan  Sude YILDIRIM, Aslı AKAT, Umay ŞİŞMANOĞLU, Talha AZAK, Sudenaz ÇEPE, Rana ÜNLÜ, Azra İSLAMOĞLU, Aylin KOLİ, Doğuhan TAŞKIRAN ve  Mert ERSAN adlı öğrenciler , katıldıkları çeşitli yemek tabağı  kategorilerinde altın madalya kazandılar. Yine aynı öğrenciler iki farklı ekip şeklinde katıldıkları’En İyi Lise Ekip Yarışması’ kategorisinde de altın madalya kazanarak başarmanın haklı gururunu yaşadılar.

 

 

Vişneli Enginar Tatlısı, jüri üyelerinden tam puan

Bir başka başarı Vişneli Enginar Tatlısı, jüri üyelerinden tam puan

Geçtiğimiz haftalarda Türk Patent Enstitüsü’ne “Faydalı Model” için başvurusu yapılan 11. sınıf öğrencisi Sudenaz ÇEPE’nin özgün tarifiyle hazırladığı Vişneli Enginar Tatlısı, jüri üyelerinden tam puan alarak beğenilerin odağı haline geldi.

Enginar’ın çocuklar tarafından severek tüketilebilmesi için böyle bir tarif üzerinde çalıştığını söyleyen Sudenaz ÇEPE, kendi özgün dokunuşlarıyla yorumladığı bu tatlıya gösterilen ilgi karşısında çok mutlu olduğunu ifade etti.

Tags: GAZİEMİR, Gündem

Bunları da Beğeneceksin

Gaziemir’e temel eğitim kategorisinde 1.lik Türkiye özel ödülü

Yazar

Çok Okunanlar

Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Altın Çocukları

 

İstanbul Tuzla Belediyesinin ev sahipliğinde Tuzla’daki marinada gerçekleştirilen 19.  Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde,  22 ülkeden 1056 katılımcının yarıştığı yemek yarışmasında Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Alanı öğrencileri, En İyi Lise Ekip ve bireysel kategorilerin tamamında 17 altın madalya kazanarak bu yıl 19. su düzenlenen Uluslararası Mutfak Günleri etkinliklerine damga vurdular.

Gaziemir Kaymakamı  Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER,  Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ogün DERSE ve Şube Müdürleri,  Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Okul Müdürü Öznur TOPBAŞ’ı, yarışmada başarı elde eden öğrencileri ve öğretmenleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Ümmühan YAVUZEL YAŞAR ve Bülent DURTAŞ’ı tebrik ederek onore ettiler.

Okul müdürü  Öznur TOPBAŞ, öğrencilerin elde ettikleri bu güzel başarı karşısında okul müdürü olarak son derece mutlu olduğunu ve öğrencilerin bu tarz etkinliklerle desteklenerek motive edilmelerinin önemini ifade etti. Bireysel kategoride yarışan  Sude YILDIRIM, Aslı AKAT, Umay ŞİŞMANOĞLU, Talha AZAK, Sudenaz ÇEPE, Rana ÜNLÜ, Azra İSLAMOĞLU, Aylin KOLİ, Doğuhan TAŞKIRAN ve  Mert ERSAN adlı öğrenciler , katıldıkları çeşitli yemek tabağı  kategorilerinde altın madalya kazandılar. Yine aynı öğrenciler iki farklı ekip şeklinde katıldıkları’En İyi Lise Ekip Yarışması’ kategorisinde de altın madalya kazanarak başarmanın haklı gururunu yaşadılar.

 

 

Vişneli Enginar Tatlısı, jüri üyelerinden tam puan

Bir başka başarı Vişneli Enginar Tatlısı, jüri üyelerinden tam puan

Geçtiğimiz haftalarda Türk Patent Enstitüsü’ne “Faydalı Model” için başvurusu yapılan 11. sınıf öğrencisi Sudenaz ÇEPE’nin özgün tarifiyle hazırladığı Vişneli Enginar Tatlısı, jüri üyelerinden tam puan alarak beğenilerin odağı haline geldi.

Enginar’ın çocuklar tarafından severek tüketilebilmesi için böyle bir tarif üzerinde çalıştığını söyleyen Sudenaz ÇEPE, kendi özgün dokunuşlarıyla yorumladığı bu tatlıya gösterilen ilgi karşısında çok mutlu olduğunu ifade etti.

Tags: GAZİEMİR, Gündem

Bunları da Beğeneceksin

Gaziemir’e temel eğitim kategorisinde 1.lik Türkiye özel ödülü

Yazar

Çok Okunanlar